Found a mistake on the site? Tell us:   099 313 50 94 Viber Telegram
Contact the author
  • 28.08.2021
  • Ad number: 33382

КАС-32 Білорусь

Price: 11400 UAH / 1500 Tons
Description:

КАС (карбамідо-аміачна суміш) – це суміш водних розчинів аміачної селітри і карбаміду (в співвідношенні 35,4% карбаміду, 44,3% селітри, 19,4% води та 0,5% аміачної води). Щільність рідкого добрива до 1,34 кг / м3.

Тема добрив становить інтерес майже для всіх підприємств агропромислового комплексу. Адже щоб зняти з полів хороший врожай, потрібно дати рослинам достатню кількість «їжі» – необхідних мінералів і поживних речовин. Саме цю роль і виконує мінеральне азотне добриво КАС 32.

Карбамідно-аміачна суміш (КАС 32) більше 30 років використовується в сільському господарстві для всіх видів сільгосппродукції і зернових, як одно з головних добрив. До складу КАС входять аміачна селітра і карбамід, тому КАС одночасно містить різні форми азоту.

Цей вид добра містить три форми азоту:

Нітратний азот. Ця форма азоту благотворно впливає на зростання, загальний розвиток і здоров’я сільгоспкультур. Засвоюється практично миттєво, одразу вступаючи в кореневу систему;

Амонійний азот. Рослинами не засвоюється, а накопичується в грунті, де на нього діє тепло і різні мікроорганізми, в результаті чого він перетворюється в нітрат. Майже не вимивається, що дуже важливо для місцевостей, де вода залягає неглибоко. На початку весни його теж можна застосовувати, не побоюючись, що все змиє тала вода;

Амідний азот. Легко проникає через листя. Під теплими сонячними променями проходить подвійну трансформацію: в амонійний, а потім в нітратний вид азоту. Це властивість дозволяє продовжити корисну дію речовини для підгодівлі рослин.

В результаті такої комбінації, КАС 32 вдало забезпечує пролонговане азотне живлення різних культур рослин. Також, завдяки відсутності в КАС 32 аміаку у вільному стані, відсутнє його випаровування в атмосферу при внесенні.

See all information