Нашли ошибку на сайте? Сообщите нам:   099 313 50 94 Viber Telegram
АгроКаталог АгроКаталог
Связаться с автором
  • 08.04.2021
  • Номер объявления: 33264

Дрон аграрний дрон сільськогосподарський дрон безпілотник XAG XP2020

Цена: 483700 грн / 1 Штук
Описание:

Надійний сільськогосподарський обприскувач квадрокоптер XAG XP 2020 який оснащений двома змінимим 20 літровими баками для більшої продуктивності , дана техніка призначена для вносення ЗЗР, мікро- і макродобрива проведення десикації та ще багато іншого на полях у садах та теплицях, продуктивність одного дрона в межах 10-18 гектарів за годину.

Комплектація;

Дрон- XAG XP- 1 (шт)

Пульт ACB1 Commback- 1 (шт)

Бак Liquid Tank 20 літрів -2 (шт)

Комплект RTK base station -1 (шт)

Комплект RTK rover- 1 (шт)

Тринога Tripod - 1(шт)

Батерея SmartBattery- 2 (шт)

Зарядний пристрій CM12500 Super Charger 1 (шт)

XAG XPlanet - оптимальне рішення для сільського господарства. Завдяки більшій потужності дрон має змогу переносити до 20 л корисного навантаження, що підвищує ефективність і економить час. Точна і ефективна доставка засобів захисту рослин Високошвидкісне розподіл гранул з допомогою повітряного потоку RTK позиціонування з високою точністю Позиціонування дрона в просторі виконується за допомогою оптичної та RTK систем, що дозволить отримати ще більшу точність Насоси Megaflow Максимальні витрати до 7.2 л / хв Розпилення роторного типу Швидкість обертання до 16000 об / хв.

Максимальна рівномірність розпилення Регульований розмір крапель 85-550 мкм Управління обприскуванням зі змінною швидкістю Регулюйте витрата в реальному часі в залежності від швидкості польоту. Розумний резервуар для рідини Вимірювання обсягу в реальному часі Завдяки незліченною досліджень і експериментів інтелектуальний резервуар для рідини на 20 л розроблений для створення ідеального балансу між мобільністю та вантажопідйомністю. Прорив в ефективності Максимальна місткість: 20 л рідини / 16 л гранул Ширина розпилення: Швидке розпилювання 7 м, звичайне розпорошення 4.5 м Ефективність роботи: швидке розпорошення 18 га / год, тонке розпилення 10 га/год Високопродуктивний силовий агрегат. Потужність зросла на 15% в порівнянні з попереднім поколінням.

Смотреть всю информацию