Нашли ошибку на сайте? Сообщите нам:   099 313 50 94 Viber Telegram
АгроКаталог АгроКаталог
Связаться с автором
  • 27.11.2021
  • Номер объявления: 33460

Микроудобрение Агритек 18-18-18 3MGO ME 25кг

Цена: 1600 грн / 25 Килограмм
Описание:

Аgritech – це комплексні водорозчинні добрива, які мають збалансований склад макро - та мікроелементів в хелатній формі. Вони призначені для позакореневого живлення різноманітних сільськогосподарських рослин. Їх застосовують для ефективного забезпечення культур необхідними елементами живлення впродовж всього періоду вегетації рослини.

Підтримують ростові процеси рослин в умовах фізіологічного стресу.
Добрива лінійки Аgritech - цілком водорозчинні, мають мікроелементи в хелатній формі і використовуються під час різних систем поливу, зокрема для крапельного зрошення та дощування, а також для позакореневого живлення різних сільськогосподарських культур.
Завдяки легкому розчиненню у води, блокування форсунок в обприскувачах, дощувальних установках, фільтраційному обладнанні та крапельній стрічці не відбувається.
Всі добрива цієї лінійки розроблені з допомогою новітніх технологічних прийомів виробництва водорозчинних NPK-добрив.
Основні характеристики добрив:
-відмінний баланс азоту у формах NO3/NH4/NH2 в NPK формулах
-можуть адаптуватися до різноманітних культур, ґрунтів та агрокліматичних умов;
-мультимінеральні і повністю розчиняються у води;
-мікроелементи в добривах Аgritech Хелатовані EDTA (етилендиамінтетраоцтова кислота)
З чим сумісні добрива Аgritech?
Вся лінійка добрив взаємодіє здебільшого з пестицидами і агрохімікатами, окрім тих, які містять кальцій. Перед використанням необхідно провести тест на фітотоксичність та змішування з іншими препаратами.
Кожна формуляція даних добрив має необхідний вміст елементів з особливостями використання для різних сільськогосподарських культур.

Agritech 18-18-18+3,0 MgO+МЕ

Завдяки збалансованій формулі макро-та мікроелементів, використовується для позакореневого живлення всіх культур, в період інтенсивного вегетативного росту.

Добриво значно впливає на ріст, розвиток вегетативної маси сільськогосподарських культур. Слід використовувати для овочевих, зернових, плодових, кормових, баштанних та олійних культур.

Рекомендовано використання за відсутності або недостатній кількості поживних речовин (NPK) в ґрунті, що дасть змогу забезпечити розвиток рослини в період формування генеративних органів та додаткову підтримку в стресових умовах.

Смотреть всю информацию