Нашли ошибку на сайте? Сообщите нам:   099 313 50 94 Viber Telegram
АгроКаталог АгроКаталог
Связаться с автором
  • 25.02.2023
  • Номер объявления: 33890

Виготовлення / ремонт / відновлення шнеків підбарабання решет решетни станів грохот клавіш соломотряса

Цену уточняйте
Описание:

Виготовляємо під одиничні та серійні замовлення підбарабання, решетні стани, нижні і верхні решета, шнекові транспортери, стрясні дошки, подрібнювачі (січкарні), клавіші соломотряса різної складності та конфігурації до усіх комбайнів, представлених на території України. Можливість індивідуальних розробок та конструкцій за кресленнями та зразками замовника.

Для нового підбарабання, решетного стану, грохота всі деталі виготовляються на верстатах з ЧПУ, що покращує якість і довговічність виробу вцілому. Зварювання всіх підбарабань виконується в спеціальному кондукторі, що забезпечує точність геометрії та якість готового виробу.

При ремонті проводимо попереднє дефектування, відновлення геометрії (при необхідності), виготовлення нових деталей.

При відновленні та ремонті подбарабання проводимо:
- дефектовку;
- розбирання підбарабання;
- відновлення геометрії (при необхідності);
- виготовлення нових планок;

Реставруючи решетні стани, стрясні дошки робимо заміну осей жалюзь, відновлення або повну заміну рами, заміну жалюзь «гребінки» по всій площі сепарації, ремонт регулювального механізму.

Для відновлення деталей плоскої та циліндричної форм використовуємо газотермічне напилення, що суттєво продовжує експлуатаційний (абразивний, корозійний, фрикційний та ін.) знос деталей. Займаємось відновленням геометрії отворів конструктивних елементів машин та агрегатів, посадочних поверхонь підшипників, робочих поверхонь сальників.

Смотреть всю информацию