Нашли ошибку на сайте? Сообщите нам:   099 313 50 94 Viber Telegram
АгроКаталог АгроКаталог
Связаться с автором
  • 14.12.2021
  • Номер объявления: 33484

Біофунгіцид по листу УЛЬТРАФІТ грунтовий фунгіцид ФІТО М СОІЛ ГАРД

Цена: 1110 грн / 10 Литров
Описание:

Універсальний інсекто-фунгіцидний препарат з інокулятивною дією, що має високу специфічну активність, ентомоцидні, антибактеріальні, антифунгальні й антивірусні властивості. Ефективно впливає на доступність мінеральних і органічних сполук азоту та фосфору і пов'язаних з ними металів - Mg, Ca, Fe, Zn, превентивний захист від хвороб і шкідників (яблуневої плодожерки, вишневої і сливової мух, різних видів попелиць, гусениць, листовійки, тощо), продовження терміну зберігання овочів, фруктів і зерна. Стимулює розвиток рослин та підвищує врожайність.

Склад, КУО / мл: два штами бактерій Pseudomonas aureofeciens - 800-900 млн. Кількість сторонніх мікроорганізмів не більше ніж 2%.

*Системний захист рослин та ґрунту від ґрунтових патогенів

Універсальний ґрунтовий біофунгіцид високої специфічної активності. Ефективно впливає на розкладання органічних сполук, збагачення ґрунту азотом, підсилення мобілізації фосфору і калію, захист від патогенів ґрунтової мікрофлори, пригнічення розвитку та розмноження збудників захворювань (альтернаріоз, біла гниль, ризоктоніоз, чорна ніжка, фітофтороз, фузаріоз). Стимулює зростання та імунітет рослин, відновлює родючість ґрунту.

Склад, КУО / мл: штам Bacillus subtilis - 500-700 млн. Кількість сторонніх мікроорганізмів не більше ніж 2%.


Смотреть всю информацию