Нашли ошибку на сайте? Сообщите нам:   099 313 50 94 Viber Telegram
АгроКаталог АгроКаталог
Связаться с автором
  • 18.03.2023
  • Номер объявления: 34156

Посевной комплекс Алькор 10

Цена: 850000 грн
Описание:

. Посівний комплекс ALCOR 10 - це пневматична сівалка та агрегат для внесення добрив, а також важкий культиватор з глибиною обробки ґрунту до 16 см в одній зброї: висівну частину можна зняти та використовувати тільки культиватор. Таке рішення дозволяє ефективно оптимізувати парк посівної та ґрунтообробної техніки.

Технологія посіву . ALCOR 10 призначений для суцільного висіву зернових культур за технологіями прямого посіву та Mini-till. Ресурсозберігаючі технології - дає можливість подбати про екосистему свого поля, уникаючи таких технологічних операцій, як оранка і передпосівна обробка.

Широкий діапазон висіву . ALCOR 10 призначений для посіву зернових, зернобобових, дрібнонасіннєвих та інших культур. Завдяки апарату, що висіває, і варіатору досягається норма висіву від 3 до 450 кг на гектар, цей комплекс може сіяти практично будь-яку культуру, що також позбавляє необхідності купувати додаткові посівні агрегати. Можно обмен с доплатами авто есть очень хороший торг цена 23.000 тыс долоров дорога пополам Срочно

Смотреть всю информацию