Нашли ошибку на сайте? Сообщите нам:   099 313 50 94 Viber Telegram
АгроКаталог АгроКаталог
Связаться с автором
  • 25.02.2023
  • Номер объявления: 33888

Балансировка шнеков роторов битеров валов шкивов молотильных барабанов измельчителей мульчеров

Цену уточняйте
Описание:

Надаємо послуги ремонту, реставрації та динамічного балансування шнеків, роторів, бітерів, валів, молотильних барабанів до усіх зерно- та кормозбиральних комбайнів (John Deere, Claas, Dominator, New Holland, Massey Ferguson, Case, Laverda, Fendt, Deutz Fahr, Holmer, Vervaet, Franz Kleine, Moreau, Lectra та інших), а також самохідних, підвісних, роторних та дискових мульчерів лісозаготівельної техніки.

При ремонті проводимо попереднє дефектування; за потреби виготовляємо нові деталі на заміну. Після закінчення ремонтних робіт по відновленню проводимо балансування на професійному верстаті з ЧПУ, що дозволяє працювати з агрегатами різної складності довжиною до 12 м. Роботи по ремонту деталей і вузлів сільгосптехніки та металообробних верстатів включають комплексні ремонтні роботи та відновлення складних вузлів і деталей сільськогосподарських машин, навісних знарядь (вали, шестерні, корпуси, муфти, фрикціони та інше).

Здійснюємо комплексну заміну та ремонт всіх деталей шнека - витків, валів, шліцевих (привід шнека), рихтування основного вала будь-якої товщини і розміру. Виконуємо одиничні та серійні замовлення на виготовлення вузлів і окремих деталей, запчастин для сільськогосподарської техніки, металообробного обладнання, сільськогосподарського інвентарю будь-якої складності.

Також займаємось відновленням геометрії отворів конструктивних елементів машин та агрегатів, посадочних поверхонь підшипників, робочих поверхонь сальників. Вартість роботи прораховуємо відповідно до пошкодження, об’єму робіт, складності деталі.

Смотреть всю информацию