Нашли ошибку на сайте? Сообщите нам:   099 313 50 94 Viber Telegram
АгроКаталог АгроКаталог
Связаться с автором
  • 03.11.2021
  • Номер объявления: 33437

всі види с/г робіт дронами

Цена: 200 грн / 1 Гектаров
Описание:

Внесення біологічного препарату Бактороденциду для знищення на полях гризунів! БЕЗПЕЧНИИЙ для людей, тварин.

Це мікробіологічний родентицид, застосовується для знищення мишоподібних гризунів, безпечний для людей та довкілля, нешкідливий для свійських тварин і птиці. Основа препарату – зерно пшениці, оброблене в лабораторних умовах специфічними бактеріями Salmonella enteritidis var. Issatschenko, які спричиняють епізоотію серед мишоподібних гризунів.

При поїданні принади гине до 95 відсотків гризунів впродовж 5 – 14 днів. Перебуваючи у тісному контакті одна з одною, миші швидко розповсюджують смертельну хворобу серед здорових особин, що підвищує ефективність застосування препарату. Такі бактерії не викликають алергічних реакцій, не накопичуються в ґрунті, водоймах та у зібраному урожаї сільськогосподарських культур.

Бактороденцид можна застосовувати на посівах, сінокосах, пасовищах, садах, лісосмугах, фермах, складах – тобто там, де використання хімічних приманок небезпечне для людей, свійських тварин, птиці та довкілля. Застосовують препарат в осінній, зимовий та ранньовесняний період при температурі повітря від -15°C до +15°C. Найбільш доцільне використання препарату за температури повітря не більше +10°C. За температури від +15°C до +30°C тривалість захисної дії швидко зменшується під впливом дії сонячного опромінення, бактерії гинуть. Норма витрат для сільськогосподарських угідь (посіви, сінокоси, пасовища, сади), лісосмуги становить 2 – 3 г на нору, або 1,5 – 2,5 кг/га (залежно від чисельності популяції), для приміщень – 0,5 – 2,0 г/м². Внесення біопрепарату відбувається дронами.

Технічні характеристики дрону моделі - МС-266-25Pro

Виробник: Україна

Дальність керування польотом: до 1500 м.

Вантажопід'ємність баку: 22-25 кг

Керування через автопілот за допомогою GPS, режим АВ

Тривалість польоту: 10-12 хвилин

Швидкістьпольоту: 8-10 метрів на секунду

Ефективна висота обробітку: 15-20 метрів

Ширина обробітку: 15-20 метрів

Норма витрат препарату на с/г угіддя: 1,5- 2,5 кг/га

Продуктивність: 8-10 га/год; 100-120 га за зміну в залежності від погодних умов.

Роботи проводяться як вдень так і вночі!

Вартість обробітку (без препарату) складає: 180-200 грн./га без ПДВ, в залежності від площі взятої до обробітку. Вартість послуги включає в себе: роботи із внесення +витрати на доїзди до поля. Замовник надає виконавцю: препарат для внесення, проживання та харчування.

Переваги внесення біопрепарату дронами перед ручним чи із використанням наземної техніки:

  • внесення розкидачем чи із застосуванням будь-яких інших наземних механізмів призводить до значних втрат сільськогосподарської культури (озимина),так як машини рухаються по постійних технологічних коліях пошкоджуючи посіви.

ручне розповсюдження препарату є досить довготривале й більше підходить для складських приміщень.

Умови оплати: 30% авансовий платіж від загальної вартості замовлення.

Смотреть всю информацию