Нашли ошибку на сайте? Сообщите нам:   099 313 50 94 Viber Telegram
АгроКаталог АгроКаталог
О предприятии:

1) Ангари – Наше Підприємство виробляє та монтує арочні будівлі - ангари з високоякісної європейської оцинкованої сталі. Ангари виготовляємо у Дніпрі (Україна) на сучасному американському обладнанні. Ширина ангарів фіксована – 12, 15 та 18 метрів, довжина від 10 до 120 метрів, фундаменти під ангари можуть бути бетонні (два типи) або металеві. Пропонуємо холодні та утеплені ангари. Для зниження загальної вартості ангарів торцові стіни можна виконати з місцевих матеріалів (піно або газобетон, шлакоблок, цегла тощо). Якість європейського рівня та терміни виготовлення гарантуємо.

Телефонуйте +380 (67) 6318781, +380 (50) 3425306.

Наш сайт – www.fopsklyar.uaprom.net

PS - І ЩЕ ОДИН ВАЖЛИВИЙ МОМЕНТ - НАШІ КОНСТРУКЦІЇ РЕМОНТОПРИДАТНІ, НА ВІДМІННІСТЬ ВІД БЕЗКАРКАСНИХ КОНСТРУКЦІЙ, ЯКІ ВАЛЬЦЮЮТЬ НА БУДМАЙДАНЧИКУ – ЦІ КОНСТРУКЦІЇ ОДНОРАЗОВІ, ВІДРЕМОНТУВАТИ ЧИ РОЗІБРАТИ ЇХ НЕ МОЖЛИВО.

2) Метизи (болти, гайки, шайби і тд) і електроди зі складу та під замовлення.

Метизи. ПП Скляр пропонує зі складу у Дніпрі та під замовлення метизи і електроди в широкому асортименті. Болти, гайки, шайби плоскі і пружинні (у тч норийні, лемішні та високоміцні), саморізи шурупи, гвинти, шплінти, стрижні різьбові і тд. За погодженням поставляємо імпортне кріплення, у тому числі німецький або китайський. Під замовлення виготовляємо не стандартне кріплення у тому чіслі бронефутерувальні болти з круглою голівкою і экономайзерні болти. Також виготовляємо стійки встановлювані для друкованих плат. Дзвоніть, (050) 3425306(V), (067) 6318781(W). Отримати додаткову інформацію можна на сайті — www.fopsklyar.uaprom.netта sklyar.ukrstroy.net/

Чичерина 74
Открыть контакты
Заметок нет