Found a mistake on the site? Tell us:   099 313 50 94 Viber Telegram
Contact the author
  • 28.04.2022
  • Ad number: 33564

Паровий котел Е-0 5-0 9Р

Price: 1 UAH
Description:

Котел серії «Е-0,5-0,9Р» - це вертикально-водотрубний однобарабанний котел з естетичною циркуляцією, що складається з топок, конвективної частини, барабана та системних колекторів. Призначений для спалювання твердого палива (дрова, вугілля, пелети, шолуха тощо) та отримання насиченої пари під тиском вище атмосферного (0,8МПа (8кгс/см²), t=175°С), використовується поза самим пристроєм для різних потреб у промисловості, сільському господарстві, а також для обігрівання та гарячого водопостачання у інших галузях.
Конструкція парового котла Е-0,5-0,9Р є достатньо надійною. Котел встановлюється єдиним транспортним блоком, встановленим на рамі, у вільному вигляді та в декоративній обшивці. У блоці котла передбачена можливість огляду, очистки від смолистих відкладень та продувки обладнання від золи та шлаку.
Комплектація виробів включає в себе: живильний насос, запорну арматуру в межах котла, контрольно-вимірювальні прилади, вибухові клапани, датчик тиску, щит управління, вентилятор, димосос, звукову сирену та ін.
Обладнання надається покупцю з паспортом та інструкцією по експлуатації.

See all information