Found a mistake on the site? Tell us:   099 313 50 94 Viber Telegram
Company: Verified

BAS UA - ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН СІЛЬГОСПЗАПЧАСТИН - CHERKASY

About company:

Bas.ua, провідний виробник запчастин до сільгосптехніки та експерт в галузі металообробки. З метою забезпечення надійної та ефективної роботи для сільськогосподарських підприємств, компанія Bas.ua постійно розвивається і пропонує широкий асортимент якісних запчастин, а також послуги з металообробки.

Одним із ключових напрямків діяльності Bas.ua є виробництво запчастин до сільгосптехніки. Компанія пропонує великий вибір запчастин, які відповідають найвищим стандартам якості та надійності. Будь-яка запчастина, виготовлена Bas.ua, розроблена з урахуванням унікальних вимог та потреб клієнтів, що дозволяє забезпечити найкращу продуктивність сільгосптехніки в будь-яких умовах. Знаючи артикул (каталожний номер) сільгоспзапчастини, Ви зможете підібрати аналог на нашому сайті.

Крім того, Bas.ua володіє широким досвідом у сфері металообробки. Завдяки сучасному обладнанню та висококваліфікованому персоналу, компанія здатна виконувати складні металообробні роботи, включаючи фрезерування, токарну обробку, свердління та багато іншого за кресленнями замовникам, та забезпечити серійне виробництво сільгоспзапчастин.

Крім запчастин і металообробки, Bas.ua також пропонує вибір сівалок Cansa та жниварок Sunfloro.


Більше новин про сільгосптехніку - https://bas.ua/posts/category/news

Підписуйтесь на наш канал - https://www.youtube.com/@silgosp_zapchastyny

+38 (067) 470-35-44
пров. Хоменка, 8/1
Website
https://bas.ua/
See contacts
No notes