Found a mistake on the site? Tell us:   099 313 50 94 Viber Telegram
Company: Verified

ІРПІНЬ СЕРВІС - IRPIN

About company:

Фірма "Ірпінь Сервіс" пропонує повний перелік послуг, пов'язаних з діагностикою, ремонтом, продажем пральних машин, а також оригінальних запасних частин, наборів для ремонту або якісних аналогів до них. Наші експерти - це спеціалісти з великим досвідом, багато з яких отримали навчання або працювали в цій галузі послуг в Європі.

Професіоналізм - гучне поняття, яке активно використовується різними компаніями. Для нас професіоналізм - це здатність розуміти причини, наслідки та шляхи вирішення вашої проблеми ще на етапі телефонної консультації. Наши майстри, що мають значний багаж досвіду, володіють великими знаннями про пральні машини: вони знають "слабкі місця" різних брендів, здатні ефективно усунути навіть найскладнішу поломку в обмежений час, обирають оптимальні запасні частини та вибирають способи ремонту, які забезпечують довготривалу відсутність аналогічних проблем для клієнта.

Пральні машини - це частина нашого минулого, сучасності та майбутнього. Вони зазнають поломок, поламань і і надалі продовжуватимуть так робити. Основне питання - до яких фахівців звернеться клієнт наступного разу? З цього приводу ми будуємо наші відносини з клієнтами. Ми не переслідуємо лише прибуток, не намагаємося виконати "швидкий ремонт". Нам легше сказати, що проблему можна вирішити, але може бути більш розумним варіантом замінити пральну машину, виходячи з принципу "це не вирішить вашу проблему в цілому".

Ми підтримуємо передачу досвіду від покоління до покоління, і досвідчені майстри навчають новачків. Але їх навчання не відбувається на ваших пральних машинах, а на спеціальних навчальних стендових пристроях, на яких майбутні майстри набувають навичок, роблячи типові помилки та вивчаючи, як їх усунути.

У своїй роботі ми прагнемо використовувати оригінальні запасні частини, а у випадку їх відсутності використовуємо найякісніші аналоги. Це може бути дорожче, але ми не відчуваємо сорому за це, оскільки наші клієнти все одно звертаються до нас знову, можливо, вже з іншою проблемою, яка не пов'язана з попереднім ремонтом, але неухильно наближається.

Ми також пропонуємо пральні машини вживані. Але це не випадкові апарати, що були привезені з Європи та продавалися за принципом "працює і можна продавати", як це роблять багато магазинів. Ми діагностуємо кожний апарат, перевіряємо всі його компоненти, усуваємо дефекти або повністю замінюємо зношені деталі, проводимо ретельну дезінфекцію та комплексне обслуговування, і тільки після цього він стає доступним для продажу.

"Ірпінь Сервіс" - це компанія, до якої звертаються не лише за вирішенням питань щодо певної пральної машини, але й за допомогою у догляді за декількома машинами, і часом навіть через кілька поколінь.

Additional details (products, services):
Activities
вул. Грибоєдова 22
See contacts
No notes