Found a mistake on the site? Tell us:   099 313 50 94 Viber Telegram
Company: Verified

ТОВ ТД «РУД ЕКЗОСТ СИСТЕМ» RUD GARDEN - DNIPRO

About company:

ТОВ «Торговий дім Руд Е. С.» - виробник садово-паркових меблів в Україні. Наші пропозиції поєднують у собі комфорт, ефектний зовнішній вигляд та високу якість:

1. Всі меблі ми виготовляємо з матеріалів провідних світових виробників, використовуючи тканини з водовідштовхуючими властивостями та захистом від ультрафіолету. А от дерев’яні частини наших меблів виготовлені з карпатської смереки та покриті спеціальним водовідштовхуючим лаком.

Різні розміри меблів, використання поєднання різних типів матеріалів: метал та дерево, наприклад, роблять наш продукт якісним, стильним та стійким до різних погодних умов.

2. Наші садові гойдалки – це повноцінне місце для відпочинку, в якому можна навіть спати на вулиці у теплі літні ночі: м'які сидіння-дивани легко трансформуються з сидіння на спальне місце. Каркас конструкцій - посилений, зроблений із металевої труби, що пофарбована порошковою фарбою з наступним запіканням в фарбувальній камері, що гарантує відмінну зносостійкість покриття.

3. Чохли для сидінь пошиті з якісної тканини та оздоблені замками-блискавками для легкої зміни наповнювача чи для прання за необхідністю.Нахил тентів регулюється.

Знаходимося в Дніпрі, поставляємо садово-паркові меблі по Україні та за кордон.

Товари та послуги:

  • столи, стільці, альтанки;
  • гойдалки садові;
  • лави, лавочки;
  • печі і камінофени;
  • урни, баки для сміття;
  • грилі.
вул. Велика Діївська, 545
See contacts
No notes